Hoe werkt het?

Een studentenjob met impact. Dat is wat tiemie jou belooft. Jouw energie, nieuwsgierigheid én daadkracht zijn van het grootste belang. tiemie geeft je een platform om aan jouw en onze toekomst te bouwen. Je krijgt de kennis en de ervaring om zelf te ondernemen en zo zelf je toekomst en die van je omgeving te schrijven.

Wat doet tiemie eigenlijk?

We voeren gesprekken voor organisaties, bedrijven of merken. We doen dat met getrainde en enthousiaste jonge professionals, op momenten die relevant zijn voor die organisaties, bedrijven of merken. Zo overtuigen we mensen om lid, donateur of klant te worden.

Dat doen we in onze popups in winkelstraten en shoppingcentra. Op festivals of andere leuke events. Of gewoon bij ons op kantoor via de telefoon

Hoe doet tiemie dat? 

Door jongeren de juiste begeleiding te geven, te ondersteunen en hun een enthousiaste werkomgeving aan te bieden. Bij tiemie worden je collega’s al snel vrienden. Je werkt altijd in team en geniet van leuke activiteiten. 

Voor wie doet tiemie dat? 

We werken voor organisaties, bedrijven of merken die een positieve impact hebben op de toekomst en die daarvoor medestanders nodig hebben. Het zijn vooral organisaties, bedrijven of merken waar iemand met ons samenwerkt in volle vertrouwen, openheid en transparantie. Kom meer te weten over onze partners

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er uit? 

Werk je in een van onze popups? Dan start je werkdag tussen 9 en 10 en eindigt die tussen 5 en 6. Je wordt ontvangen op het kantoor, Brabantdam 107. Daar geniet je eerst nog van een leuke training en/of babbel vooraleer je aan je werkdag begint. Je werkt altijd in team en kan snel doorgroeien. We begeleiden je in elke stap.

Werk je vanuit kantoor? Om bijvoorbeeld te telefoneren? Dan kies je uit een shift in de voormiddag of namiddag. In de voormiddag werk je van 9.30u tot 14u. In de namiddag vanaf 13.30u tot 18u.

En de cijfers? 

Een gemiddelde werkdag bij tiemie is 8 uur lang. Je werkt daarvan 6 uur op locatie met een half uur pauze. Je ontvangt 12 euro/uur

En wanneer moet ik werken? 

tiemie is 100% flexibel. Je kiest zelf de dagen waarop je wilt werken. Werk je het liefst om de twee weken? Of misschien liever meerdere keren per week? We zoeken samen uit wat het beste voor jou werkt. 

En buiten die uren dan? 

De tiemie-tribe staat altijd voor je klaar. Een leuke groep jongeren met het hart op de juiste plek die weten hoe ze ambiance in het leven moeten brengen. Met ons kantoor in het centrum van de stad valt er altijd wel wat te beleven. 

Elke vrijdag kan je bij tiemie binnenlopen voor onze Open Fridays. Bovendien organiseren we maandelijks een heleboel interessante trainingen waar de hele tribe naartoe komt. 

Waar wacht je nog op? Meld je aan en laten we samen kijken of tiemie jouw toekomstige studentenjob wordt! 

tiemie is nog maar net uit de startblokken en volop aan het groeien. Volg ons verhaal op de voet.