Word jij onze volgende team leader?

Ben jij een echte doener? Durf je op je bek gaan? Zin om mee te bouwen aan een nieuw bedrijf? Kies je knop en solliciteer:

Wat moet jij doen?

Je moet helemaal niets, eigenlijk. Behalve dan héél veel zin hebben om mee te bouwen aan een nieuw bedrijf. Dat heeft zo zijn voordelen. Geen ingewikkelde toestanden. Wel directe communicatie en veel lachen. Maar het betekent ook de mouwen opstropen, improviseren en vooral veel initiatief nemen.

Je wordt de “sidekick” van de team manager. Samen ga je een bende jonge gasten aansturen. En dat doe je vooral door zelf het goede voorbeeld te geven. Dat lukt alleen als je een echte doener bent. Als je op je best bent in een groep en niet aarzelt om de leiding te nemen. Maar je moet ook op je bek durven gaan. Jij bent er zo ééntje die dan meteen weer recht staat en nog harder probeert. Da’s wel ééntje van “moeten”.

Waarom kiezen voor tiemie?

Natuurlijk wil je centen verdienen. Maar dat kan toch niet je enige doel zijn ? Wij geven je niet alleen een job. We helpen je ook om je eigen persoonlijkheid en stijl te ontwikkelen. We leren je hoe je mensen inspireert en motiveert. Je ontdekt welk type leider je bent. En je ontwikkelt de skills die nodig zijn om te ondernemen.

Wat doet tiemie?

We voeren zoveel mogelijk goede gesprekken. En daarmee overtuigen we mensen. Niet zomaar. Niet zonder reden. We doen dat alleen voor organisaties en bedrijven die écht een verschil maken. Want we zijn er van overtuigd dat we samen de wereld kunnen veranderen. En dat doen we met een glimlach.

We geloven in goede gesprekken. En voor een goed gesprek heb je tijd nodig. Tijd die we graag voor je maken. Ook zin om je eigen toekomst en die van de planeet te veranderen? Zet de eerste stap! Solliciteer: